Ansök till vår skola till denna terminen eller ställ ditt barn i kö till kommande läsår här.

De sökande som har syskon hos oss har förtur, därefter prioriteras de som har gått på montessori.

Om ni ska göra val till förskoleplats så kommer det hem en skolvalsblankett hösten innan ert barn ska börja förskoleklass. Då vi är en fristående skola är det vår egen kö som gäller vid antagning.

Från hösten 2019 kommer vi även att ha förskola.

Reglerna för kö till förskola i Helsingborg är nedan (från kommunens hemsida) och anmälan går genom kommunen:

Du som förälder eller vårdnadshavare har rätt att ansöka om plats för ditt barn till valfri förskola inom Helsingborgs kommun. När du gör din ansökan rangordnar du ett antal förskolor där du kan tänka dig att ha ditt barn.

Du bör anmäla ditt behov av förskoleplats fyra månader innan du behöver platsen till ditt barn. Barn som börjar förskolan ska vara minst ett år gamla. Oavsett när du gör din anmälan får du ett ködatum tidigast 4 månader innan barnets startdatum på förskolan.

Ni kan göra en intresseanmälan till vår förskola genom att att registrera er i läken ovan. Om ni gör det får ni mail med info om nya förskolan men ni behöver ändå anmäla om plats genom kommunen enligt ovan från Helsingborgs stad.

Ring eller maila om ni har några frågor

Cecilia Hansson tele 0769-415697
cecilia.hansson@palmlunds.se

Vad tycker eleverna om sin skola?
ra frökna

• Roliga aktiviteter